Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Basic "Two in One" só- és borsszóró

A só- és borsszórók minden étkezőasztal kellékei. A WMF praktikus és gyönyörű asztali kiegészítők széles választékát kínálja különféle kivitelben - a klasszikus Wagenfeldtől az egyszerű formákig, általában két darabból álló készletként. Például a Two-in-One Set csiszolt Cromargan®: 18/10 rozsdamentes acélból készült só- és borsszórója úgy néz ki, mint két ceruza egy elegáns fadarabban. A Point sószóró tölcsér alakú teteje üvegből és műanyagból készült, pontosan adagolja a sómennyiséget - praktikus, nemcsak a reggeli tojáshoz.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A só- és borsszóró egy készletben egyesül, így praktikus és vonzó formájú egységet alkotnak. A WMF só- és borsszórók különböző méretű vagy különböző számú lyukkal rendelkeznek, melyek megfelelnek az adott tartalomnak. Számos nagy lyuk a sóhoz és kevesebb kis lyuk a borshoz. A kis méretű lyukakon a só- és borsszórók megfelelő mennyiséget szórnak, például egy reggeli tojáshoz. Ez egy különleges tulajdonság.

  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 661056030
EAN 4000530471819
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Magasság (cm) 8.6
Termékcsalád Basic
Darabszám a csomagban (db) 2
A csomagolás tartalma 2x só és borsszóró
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Másodlagos anyag üveg
Átmérő (cm) 4.5
Tervező Mario Taepper