Basic tisztító gyöngyök

A WMF tisztító gyöngyöket a nehezen elérhető helyek tisztítására tervezték, kancsók, vázák, ivópalackok, termoszok és még sok hasonló tárgy belsejének a tisztítására lehet használni. Egy egyszerű körkörös mozdulat elegendő a nagyszerű és alapos tisztításhoz. Így könnyen,gyorsan és erőfeszítések nélkül tisztán tarthatók a tároledények tartályok - teljesen biztonságos az üvegedényekhez is. Ezek a prémium tisztító gyöngyök ideálisak minden WMF kancsóhoz is.

Jelenleg nincs raktáron a HomeAndCook.hu weboldalon

Termékleírás

  • Teljes tisztítás: egy egyszerű körkörös mozdulattal a gyöngyök a nehezen elérhető sarkokba és barázdákba kerülnek, így mindenhol alaposan tisztítanak, használhatók üvegek, dekanterek, vázák, termoszok és egyéb tárgyak tisztítására.
  • Gyors és tökéletes eredmény: a gyorsan mozgó golyók súrlódása teljesen biztonságos üveg és más törékeny felületeken, és tökéletesen és alaposan tisztít rövid időn belül. A tárolóedények úgy néznek ki, mintha az újak lennének. 
  • Végtelen sokszor újrafelhasználható: kivételes tartósság és környezetbarát tisztítás. 
  • Tartós teljesítmény: robusztus, elegáns Cromargan® rozsdamentes acélból készült, amely formatartó, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tárolódoboz: praktikus és kompakt tároló.

Termékjellemzők

Termékszám 0617796030
EAN 4000530652096
Jel WMF
Termékcsalád Basic
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x doboz tisztító gyöngyökkel (kb. 500 db)
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás kézi mosás

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent