Basic karaffa fogantyúval 1.5 liter

Amit egykor üvegkannában szolgáltak fel, ma stílusosan bemutatják egy karcsú vizes karaffában. Míg a nagy nyílásuk megkönnyíti a kitöltést, a perem biztosítja, hogy az üvegbe öntve ne csepegjen le egy csepp sem. A WMF karaffa különféle méretekben kapható, modern anyagokból, például üvegből, kézzel fújt kristályból és polírozott Cromargan® anyagból. Az elegáns karaffok egyszerű parafa dugóval vagy csúcstechnikás dugóval érkeznek. A CloseUp dugó automatikusan kinyílik és bezáródik a döntési mechanizmusnak köszönhetően, míg az integrált szűrő a jégkockákat és a citromszeleteket benntartja a kancsóban öntéskor. A WMF karaffák beleférnek bármely szokásos hűtőszekrény italtartójába.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

A Basic sorozat eggyesíti a modern formatervezést és a kifinomult technológiát, a 18/10 rozsdamentes acél, az üveg és a műanyag kombinációival. A sorozat kínálatában olyan alap darabokat talál, amelyekre naponta szüksége lehet a konyhában vagy az ebédlőasztal megterítésénél, legyen szó stílusos cukortartóról, tejszínkiöntőről, méztartóról, ecet- és olaj adagolóról, karaffáról vagy akár hűtőedényről.A sorozat minden darabja szétszerelhető és tisztítható a mosogatógépben. 

  • Hőálló boroszilikát üveg és ergonomikus, hidegen tartó fogantyú a forró italok, például tea vagy forró víz felszolgálásához.
  • Az intelligens CloseUp zárómechanizmus automatikusan kinyílik és bezáródik, a billenő mechanizmusnak köszönhetően. A beépített rendszer visszatartja a jég- és gyümölcsdarabokat.
  • Anyag: boroszilikát üveg, szilikon, rozsdamentes acél Cromargan® 18/10.
  • Tisztítás: kézi mosás.

Termékjellemzők

Termékszám 618046040
EAN 4000530680822
Jel WMF
Szín fekete
Magasság (cm) 31
Szélesség (cm) 15
Termékcsalád Basic
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x karaffa fogantyúval
Fő anyag boroszilikát üveg
Termékápolás kézi mosás
Másodlagos anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Átmérő (cm) 9.5 | 10
Kapacitás (l) 1.5
Tervező Köhler & Wilms

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent