Basic karaffa arany 1 liter

Amit egykor üvegkannában szolgáltak fel, ma stílusosan bemutatják egy karcsú vizes karaffában. Míg a nagy nyílásuk megkönnyíti a kitöltést, a perem biztosítja, hogy az üvegbe öntve ne csepegjen le egy csepp sem. A WMF karaffa különféle méretekben kapható, modern anyagokból, például üvegből, kézzel fújt kristályból és polírozott Cromargan® anyagból. Az elegáns karaffok egyszerű parafa dugóval vagy csúcstechnikás dugóval érkeznek. A CloseUp dugó automatikusan kinyílik és bezáródik a döntési mechanizmusnak köszönhetően, míg az integrált szűrő a jégkockákat és a citromszeleteket benntartja a kancsóban öntéskor. A WMF karaffák beleférnek bármely szokásos hűtőszekrény italtartójába.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Varianty produktu

Termékleírás

A Basic sorozat eggyesíti a modern formatervezést és a kifinomult technológiát, a 18/10 rozsdamentes acél, az üveg és a műanyag kombinációival. A sorozat kínálatában olyan alap darabokat talál, amelyekre naponta szüksége lehet a konyhában vagy az ebédlőasztal megterítésénél, legyen szó stílusos cukortartóról, tejszínkiöntőről, méztartóról, ecet- és olaj adagolóról, karaffáról vagy akár hűtőedényről.A sorozat minden darabja szétszerelhető és tisztítható a mosogatógépben. 

  • Az intelligens CloseUp zárómechanizmus automatikusan kinyílik és bezáródik, a billenő mechanizmusnak köszönhetően. A beépített rendszer visszatartja a jég- és gyümölcsdarabokat.
  • Anyag: üveg, szilikon, rozsdamentes acél Cromargan® 18/10.
  • Tisztítás: kézi mosás.

basic-karaffa-arany-1-liter-www.wmf.hu-1.jpg

basic-karaffa-arany-1-liter-www.wmf.hu-2.jpg

basic-karaffa-arany-1-liter-www.wmf.hu-3.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 0617706590
EAN 4000530692085
Jel WMF
Szín arany
Magasság (cm) 29
Termékcsalád Basic
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x karaffa
Fő anyag üveg
Termékápolás kézi mosás
Másodlagos anyag szilikon
Átmérő (cm) 7.7 | 10
Kapacitás (l) 1
Tervező Köhler & Wilms

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent