Obrázek není k dispozici

Baric kar dugóhúzó

Fedezze fel a dugó egyszerű eltávolítását a palackból egy professzionális dugóhúzóval, amely páratlan precizitást és stílust biztosít a borbontáshoz. Egyszerűen helyezze rá bármilyen méretű borospalackra, nyomja meg a fogantyút és emelje fel a kart. A hegyes orsónak és a kategóriájában legjobb mechanizmusnak köszönhetően a parafa dugó precízen és könnyen eltávolítható, anélkül, hogy összetörne. Ez a prémium dugóhúzó elegáns és ergonomikus kialakítású, amely teljes biztonságot nyújt használat közben. A dugóhúzó tartalmaz egy fóliavágót, így mindene megvan ahhoz, ami az üveg kinyitásához szükséges. Ideális ajándék minden borkedvelő számára.

Termékleírás

  • A legjobbak legjobbika: A kar könnyed lehajlításával gyakorlatilag bármilyen méretű boros palackot kinyithat, csak ráhelyezi az üvegre, benyomja és végül kihúzza a dugóval együtt.
  • Mint egy profi: A hegyes orsó könnyedén beleássa magát a dugóba, hogy eltávolítsa azt anélkül, hogy megrepesztené, összetörné vagy meghajlítaná, így egyetlen parafadugó darab sem marad a borban.
  • Elegáns dizájn: A természetes és letisztult vonalakkal rendelkező modern hengeres kialakítás az öntöttvas és a prémium bükkfa kombinációjával olyan stílust képvisel, amely mindig jó hatást kelt.
  • Ergonómia: Az oldalsó fogantyúk ergonomikus kialakításúak, hogy kényelmesen illeszkedjenek a kézbe, kellemes tapintásúak legyenek, és teljes biztonságot nyújtsanak a parafa dugó eltávolításakor.
  • Fóliavágóval: A dugóhúzó tartalmaz egy fóliavágót, így mindene megvan ahhoz, ami az üveg kinyitásához szükséges.
  • Kiváló ajándék: A WMF karos dugóhúzó egy lenyűgöző, kiváló minőségű díszdobozban kerül forgalomba, így ideális ajándék minden borkedvelő és sommelier számára.

Termékjellemzők

Termékszám 0636807920
EAN 4000530746528
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Baric
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x kar dugóhúzó
Fő anyag öntött fém
Másodlagos anyag bükkfa
Termékápolás kézi mosás

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent