• atria-evoeszkoz-keszlet-66-db-www.wmf.hu-1.jpg

Atria evőeszköz készlet 66 db

Természetesen ezt az evőeszköz-készletet nagy összejövetelekhez ajánljuk. A tizenkét embernek szánt készlet villákból, késekből, kanalakból, desszertvillákból, teáskanalakból és egyéb praktikus kiegészítőkből áll. Ezek közé tartozik egy kétrészes saláta szervírozó, egy adagoló kanál és villa, egy merőkanál és egy tortalapát. Kiváló minőségének köszönhetően állandó és vonzó konyhai készlet.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Varianty produktu

Termékleírás

Az Atria evőeszköz egyformán jól mutat, mind a klasszikus, mind a modern világban, és kombinálható különféle porcelán mintákkal. A kialakítása egyszerű, ideális mindennapi használatra vagy funkcionalitást igénylő üzleti találkozókra is. A csiszolt felületkezelésnek és a Cromargan® anyagnak köszönhetően az evőeszközök tartósak és mosogatógépben is moshatók.

  • Ergonómikus kialakítás a lehető legnagyobb kényelemért - minden evőeszköz tökéletesen kiegyensúlyozott a kényelmes fogás érdekében.
  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

atria-evoeszkoz-keszlet-66-db-www.wmf.hu-1.jpg

atria-evoeszkoz-keszlet-66-db-www.wmf.hu-2.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1276006041
EAN 4000530687876
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Atria
Darabszám a csomagban (db) 66
A csomagolás tartalma 12x kanál, 12x villa, 12x kés, 12x teáskanál, 12x desszert villa, 2x adagolókanál, 1x salátavilla, 1x adagolóvilla, 1x kanál, 1x tortakanál
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Tervező Jutta Keil

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent