Atic evőeszköz készlet 30 db

A 30 darabos evőeszköz-készlet sokféle ételhez és étkezéshez alkalmas, hat villát, kést és kanalat, valamint hat tortavillát és kávéskanalat tartalmaz. A WMF az evőeszköz-készletek széles választékát kínálja különféle kivitelben, hogy teljesítse az Ön kívánságait. A 30 darabos készlet tökéletes alapja a mindennapi étkezésnek, és teljessé tehető adagoló kanalakkal és kiegészítő elemekkel - a csodálatos asztalkultúra érdekében.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

A Volker Bäurle által tervezett Atic evőeszközök egyszerűek és karcsúak. A nyelek lekerekített szélei és végei tükrözik az idő szellemét és kellemes hangulatot nyújtanak. A kovácsolt pengével ellátott kiváló minőségű kések hosszantartó vágóteljesítményt nyújtanak, a Cromargan protect® kivitel pedig a csiszolt evőeszközöket nagyon ellenállóvá teszi a külső hatásokkal szemben. Az Atic univerzálisan használható WMF evőeszköz-sorozat. Ugyanolyan szépen mutat a mindennapi ebédnél és az ünnepi asztalnál.

  • Ergonómikus kialakítás a lehető legnagyobb kényelemért - minden evőeszköz tökéletesen kiegyensúlyozott a kényelmes fogás érdekében.
  • Cromargan protect® - innovatív technológia a háromszor keményebb evőeszköz felületekért. Rendkívül karc- és kopásálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

11_0691_6342_100.jpg

Cromargan_Protect_300.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1106916342
EAN 4000530695055
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Magasság (cm) 5.5
Szélesség (cm) 26
Termékcsalád Atic
Darabszám a csomagban (db) 30
A csomagolás tartalma 6x kanál, 6x villa, 6x kés, 6x teáskanál, 6x desszert villa
Fő anyag Cromargan protect®
Termékápolás mosogatógépben mosható
Kés művészet Kovácsolt kések
Hossz (cm) 43
Tervező WMF Atelier (Volker Bäurle)

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent