A WMF cookie-kat használ, hogy a webhelyet a látogatóink igényeihez igazítsa. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a cookie-k a számítógépen tárolódnak.
További információ: Adatvédelmi nyilatkozat

Astoria edénykészlet 4 db

Annak, aki szeret rendszeresen főzni, különféle edényekre van szüksége a konyhában. A magas fazék sok vizet igénylő összetevők, például tészta, burgonya és zöldség készítésére alkalmas. A készlet kisebb edényeket is tartalmaz, amelyek alkalmasak kisebb adagok készítésére és melegítésre. Ha a WMF edényeket választja, akkor jól jár, mert a legjobb anyagoknak és az időtálló tervezésnek köszönhetően megfelelnek a mai modern kor követelményeinek.

Termékleírás

Az Astoria sorozat átlátszó fedelű edényei ideálisak az energiatakarékos főzéshez nagy mennyiségű víz felhasználása nélkül. A Cromargan® edények nagyszerű funkcionális tulajdonságokkal rendelkeznek - a rozsdamentes acél robusztus, karcálló, ízsemleges, könnyen tisztítható és mosogatógépben mosható. Az edényeknek univerzális TransTherm® alja van, amely minden típusú főzőlapra alkalmas, beleértve az indukciós főzőlapokat is. Az ergonómikus kialakítású, rozsdamentes acélból készült fogantyúk modern kialakításúak, tökéletesen illenek minden konyhába. A széles öntőél biztosítja a pontos, cseppmentes öntést.

  • TransTherm® alj: gyorsan továbbítja a hőt, hosszú ideig megtartja, és ezzel energiát takarít meg.
  • Felhasználás: minden típusú főzőlapra alkalmas, beleértve az indukciósat is.
  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 0780046040
EAN 4000530558848
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Astoria
Darabszám a csomagban (db) 4
A csomagolás tartalma 1x alacsony edény fedéllel Ø 20 cm (2.5l), 3x magas edény fedéllel Ø 16 cm (1.9 l), Ø 20 cm (3.3 l), Ø 24 cm (5.7 l)
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Indukciós kompatibilis Megfelelő indukciós
A tűzhely típusa Alkalmas kerámia-, gáz-, elektromos és indukciós tűzhelyekhez
Termékápolás mosogatógépben mosható
Hőállóság 250 ° C-ig hőálló, fedél nélkül vagy 180 ° C fedéllel