Alteo evőeszköz készlet 30 db

A 30 darabos evőeszköz-készlet sokféle ételhez és étkezéshez alkalmas, hat villát, kést és kanalat, valamint hat tortavillát és kávéskanalat tartalmaz. A WMF az evőeszköz-készletek széles választékát kínálja különféle kivitelben, hogy teljesítse az Ön kívánságait. A 30 darabos készlet tökéletes alapja a mindennapi étkezésnek, és teljessé tehető adagoló kanalakkal és kiegészítő elemekkel - a csodálatos asztalkultúra érdekében.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

Tiszta kontúrok és megbízható kialakítás jellemzi ezeket a vonzó, de egyszerű evőeszközöket. Az Alteo azonban korántsem unalmas - az evőeszköz meghosszabbított első része az elbűvölő klasszikus modellekre emlékeztetnek. A hosszú, vékony markolat lekerekített formái kényelmesen simulnak a kézbe, és a matt felület elegáns megjelenést kölcsönöz az evőeszköznek.

  • Ergonómikus kialakítás a lehető legnagyobb kényelemért - minden evőeszköz tökéletesen kiegyensúlyozott a kényelmes fogás érdekében.
  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

alteo-evoeszkoz-keszlet-30-db-www.wmf.hu-1.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1178919990
EAN 4000530691668
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Alteo
Darabszám a csomagban (db) 30
A csomagolás tartalma 6x kanál, 6x villa, 6x kés, 6x teáskanál, 6x desszert villa
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Tervező WMF Atelier

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent