A WMF készülékekkel öröm a grillezés.

A grillezés immár a nyári szabadidőnk és étkezéseink szerves részévé vált. Ami a legegyszerűbb eszközökkel történő ételkészítésként kezdődött, egy mindenki által kedvelt közösségi élménnyé nőtte ki magát. Engedje meg, hogy bemutassuk a WMF grillezés világát.

Tökéletes előkészítés

A csomagolásból kivéve a húst elősször mindig öblítse le hideg vízben, majd szárítsa meg konyhai papírtörlővel! Ezzel eltávolítja a kórokozókat és a tejsav nagy részét, mely kellemetlen fémes/savas aromát okozhatna.

Ízlésének megfelelően

Bármilyen típusú steak mellett is teszi le a voksát, a hús megfelelő előkészítése és elkészítése garantálja majd a hús textúráját és ízét, és legfőképpen megfelelő zamatosságát!

image.png
image.png

Az mennyei íz garanciája - Tippek és tanácsok

image.png

Grillezzen ahol csak szeretne, a WMF Profi Plus Perfection kontakt grill segítségére lesz. Még sosem volt grillezés ennyire kényelmes és egyszerű!Akkor sem kell lemondania az autentikus grillezésről, ha nem tartozik erkély a lakáshoz, vagy nincs kertje a háznak. Ellenkezőleg, a WMF Profi Plus Perfection kontakt grill készülékkel még több lehetősége nyílik! A kézi vezérlésű üzemmódban egyszerűen azt és úgy grillezhet, ahogyan csak szeretné. De grillezhet az igazán pontos, szenzorosan irányított, az egyes ételekhez igazított automata programok segítségével is.

Large-04_1556_0011_506.jpg
image.png

Több információ: WMF Profi Plus kontakt grill Perfection

Fedezze fel a recepteket: Receptkönyv

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent