A WMF cookie-kat használ, hogy a webhelyet a látogatóink igényeihez igazítsa. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a cookie-k a számítógépen tárolódnak.
További információ: Adatvédelmi nyilatkozat

Disney Winnie the Pooh gyermek evőeszköz készlet 4 db

Mindenki hallott Micimackóról, a mézet szerető medvéről! A gyerekek kétszer annyira élvezik az étkezést, ha Micimackó is jelen van. A WMF Winnie the Pooh gyermek evőeszközök fényes Cromargan® 18/10 rozsdamentes acélból készültek. Az evőeszközöket elbűvölő Micimackó motívumok díszítik, és az 1-3 év közötti gyermekek méreteihez és motorikus képességeihez igazították. Természetesen a készlet mosogatógépben mosható.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

Mostantól az étkezés megtanulása szórakoztató: a WMF hat darabos gyermekkészlete a 3 évnél idősebb gyermekek motorikai képességeihez igazodik - és sok izgalmas történetet jelenítethetnek meg a reggeli és a vacsora között. Mindegyik készlethez 4 darab Cromargan® 18/10 rozsdamentes acélból készült evőeszköz tartozik, valamint porcelánból készült tányér és müzlis tál. Minden terméket elbűvölő motívumok és színes képek díszítenek, például Micimackó, Maya a méhecske, Janosch vagy a Kis herceg. A gyermekvilla, kés és két kanál ergonómikus kialakítású, erős nyéllel és lekerekített szélekkel. Gyerek méretűek, és tökéletesen alkalmazkodnak a kis kezekhez és szájakhoz. Az evőeszközök és az edények dekorációja gondosan kialakított motívumok széles választékát kínálja, mosogatógépben moshatók. A gyermekkészletek vidám társai az étkezéseknek, és kiegészítenek bármilyen terítést.
 
  • Anyag: rozsdamentes acél Cromargan® 18/10.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 1283506040
EAN 4000530645074
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Winnie the Pooh
Darabszám a csomagban (db) 4
A csomagolás tartalma 1x gyermek kés, 1x gyermek villa, 1x gyermek kanál, 1x gyermek teáskanál
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Hossz (cm) 16.5 | 18.5 | 16.5 | 13.0
Tervező © Disney