A WMF cookie-kat használ, hogy a webhelyet a látogatóink igényeihez igazítsa. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a cookie-k a számítógépen tárolódnak.
További információ: Adatvédelmi nyilatkozat

Grand Gourmet Damasteel szakácskés 20 cm

A séf kése az összes kereskedelem alja: Széles, erőteljes pengéje zökkenőmentesen halad át a halakon és a húson, sőt még a legnehezebb zöldségeket is zúzza. A fűszernövények mérése és a dió darabolása a szakács késszuverénje is: Ehhez egyszerűen tegye a kést a vágódeszkára, és mozgassa a pengét felfelé és lefelé. És ha ez nem elég, akkor a kés széles oldalát egyenletesen szeletelheti a szeletekre, mint egy szelet. Olyan sok rugalmassággal nem meglepő, hogy a szakács késének minden konyha alapfelszerelésének kell lennie. A WMF különböző modelleket kínál: különböző pengehosszúsággal (13, 15 és 20 centiméter), valamint az egyes kés gyűjtemények különböző jellemzőivel. Az új kedvenc késed is ott van.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

Milyen kések! Olyan szépnek tűnik, mintha egy történelmi Damaszkén-kovácsból jöttek volna, és olyan erősek, hogy az élességük jelentős. Ezt a legmodernebb technológia teszi lehetővé: A különböző speciális acélokat egyetlen, egy viszonylag 120 rétegű acélból ötvözi, és a hagyományos kovácsolási folyamatban tovább feldolgozza. A WMF Damasteel sorozat pengéi rendkívüli szilárdsággal rendelkeznek, és ezért rendkívül éles szögben földelhetők. Az eredmény: kiemelkedő hosszú élettartam. A penge és az ergonómikusan kialakított rozsdamentes acél fogantyú közötti megfelelő egyensúlyt egy kovácsolt csavar biztosítja. A penge jellegzetes szemcséi a különböző nyersanyagok feldolgozásából erednek, és a kollekciónak egy csomó luxust ad. Ez a szerető sorozat egy általános célú szakács, egy hús és egy santoku kés.

Termékjellemzők

Termékszám 1880399998
EAN 4000530676719
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Damasteel
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x séf kés 20 cm
A pengék hossza 20
Termékápolás kézi mosás
Készült Gyártott Németországban
Hossz 33.5