A WMF cookie-kat használ, hogy a webhelyet a látogatóink igényeihez igazítsa. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a cookie-k a számítógépen tárolódnak.
További információ: Adatvédelmi nyilatkozat

Function 4 edénykészlet 4 db piros

A serpenyőkészlet kötelező azok számára, akik szeretik a főzést, mivel a sok főzés általában sok serpenyőt jelent. Az alapvető fontosságú elemek között szerepel néhány bevált kedvenc, számos más WMF edény széles választékával kombinálva különböző méretben. A három, négy vagy öt darabos edénykészlet mély/sekély edényekből, serpenyőkből és fedővel ellátott fazekakból, lábasból valamint fedél nélküli sütő és tálaló serpenyőből áll. Azok, akik nem tudnak dönteni, kielégíthetik személyes kulináris igényeiket és kiválaszthatják a megfelelő méretű serpenyőt a saját főzőlapjukhoz. A főzőedények sorozatából származó egyes edények és serpenyők bármikor hozzáadhatók a WMF serpenyőkészlethez. Könnyen kezelhető, robusztus Cromargan®-ból készült, minden edény TransTherm® univerzális alappal rendelkezik, és így minden típusú főzőlaphoz használható, beleértve az indukciósat is.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

Ez a főzőedény-sorozat a NOA Aachen tervezőirodával együttműködve lett kifejlesztetve, miközben a fedeleket az Apple iPodja ihlette. A fedél rozsdamentes acél és szilikon kombinációjából készült, és négy különböző funkcióval rendelkezik - hasonlóan az iPod kattintókerékhez. Ez a praktikus tulajdonság azt jelenti, hogy a pozíciótól függően a folyadékokat le lehet önteni, miközben a fedél a helyén marad - akár teljesen, akár ellenőrzés mellett: A forrásban lévő víz a nagy szitanyílásokon keresztül távozik, míg a tészta az edényben marad. A kis szitanyílások ugyanígy működnek a rizs esetében. A zárt pozíciót kevés vízzel való főzéshez tervezték, és nyitott helyzet a folyadékok teljes kiürítésére szolgál. A fedél piros gyűrűje valódi látványosság. Hőálló szilikonból készült, mindig szilárdan ül az edényen. Fontos: Az üreges fogantyúk főzés közben hidegek maradnak, így nem kell edényfogót használni. A serpenyők belső skálával rendelkeznek, amely megkönnyíti a folyadékok mérését, és tartós Cromargan® anyagból készültek. A TransTherm® univerzális alj indukciós főzőlapokon is használható, gyorsan vezeti a hőt és hosszú ideig megtartja. Ez a termékcsalád különféle edényeket és serpenyőket tartalmaz - a sütőserpenyőtől a gőzbetétes serpenyőig.

Termékjellemzők

Termékszám 760046380
EAN 4000530605955
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád 4. funkció
Darabszám a csomagban (db) 4
A csomagolás tartalma 1x Fazék Ø 20 cm-es (kb. 2,5l) fedéllel, 1x kØ 16 cm-es fedéllel (kb. 1,9l), 1x-es Ø 20 cm (kb. 3,9l), 24 cm-es (kb. 5,7l)
Fő anyag Cromargan® rozsdamentes acél 18/10
Indukciós kompatibilis Megfelelő indukciós
A tűzhely típusa Alkalmas kerámia-, gáz-, elektromos és indukciós tűzhelyekhez
Hőállóság 250 ° C-ig hőálló, fedél nélkül vagy 180 ° C fedéllel
Termékápolás mosogatógépben
Másodlagos anyag üveg
Készült Németországban
Hőmérséklet-ellenállás Sütés biztos
Tervező NOA design
Design díj iF Hannover 2009 iF design díj | Design Plus Messe Frankfurt 2009 | Red dot Award Design Center NRW 2008 | A DP3D 2008 jelölése
Vizsgálati díj Konyha 2010-es innováció