A WMF cookie-kat használ, hogy a webhelyet a látogatóink igényeihez igazítsa. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a cookie-k a számítógépen tárolódnak.
További információ: Adatvédelmi nyilatkozat

Function 4 párolóedény Ø 20 cm

Zöldségcsillapítóval a zöldségeket gyorsan, egyszerűen és a legkisebb zsírtartalommal készítik. A főzéssel ellentétben a gőzölés segít fenntartani a fontos tápanyagokat.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A konyhai eszközöket a NOA Aachen tervezőirodával közösen hozták létre, mert a potfedél az iPod MP3 lejátszó az Apple Pate-tól állt. Rozsdamentes acélból és szilikonból készült, a fedél négy különböző funkcióval rendelkezik - az iPod kerékpárja alapján. Gyakorlati, mert a pozíciótól függően a folyadékok teljesen vagy szabályozott módon önthetőek a zárt fedéllel: a forrásban lévő víz a nagy szitanyílásokon keresztül távozik, a tészta a potban marad. Ugyanez működik a rizs kis képernyőnyílásaival. A zárt helyzet alacsony vízforralásra és a nyitott folyadékok teljes kiürítésére alkalmas. A piros gyűrű a fedélen valódi szemet gyönyörködtető. Hőálló szilikonból készül, mindig szilárdan a potban van. Fontos: Az üreges fogantyúk nem melegíthetők a főzés során, ezért a tartók feleslegesek. A cserepek belső mérleggel rendelkeznek a folyadékok egyszerű adagolásához, és elpusztíthatatlan Cromargan®-ból állnak. A TransTherm® Allherdboden indukcióra is alkalmas, gyorsan és közvetlenül a tűzhelyről biztosítja a hőt, és hosszú hőt tárol. A sorozat különböző edényeket tartalmaz, a serpenyőtől a csappantyú betétéig a rakottól.

Termékjellemzők

Termékszám 766206380
EAN 4000530629975
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Magasság (cm) 12
Termékcsalád 4. funkció
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x csappantyú betét Ø 20 cm
Fő anyag Cromargan® rozsdamentes acél 18/10
Termékápolás mosogatógépben
Átmérő (cm) 20
Tervező NOA design
Design díj iF Hannover 2009 iF design díj | Design Plus Messe Frankfurt 2009 | Red dot Award Design Center NRW 2008 | A DP3D 2008 jelölése
Vizsgálati díj Konyha 2010-es innováció